Skip to main content
Vacatures Venray

Medewerkers bediening

By juni 1, 2022augustus 15th, 2023No Comments

Hey daar, sfeermaker!

Als sfeermaker bij Gossimijne Venray heb je het in je om onze gasten een heerlijke tijd te laten beleven. Je beschikt over een aanstekelijke portie enthousiasme, bent spontaan, geboren met een glimlach en gastvrijheid is je tweede natuur.

Aanvullende info: Parttime / oproepkracht – Bediening

Dit hebben wij te bieden:
  • Een parttime functie in de bediening.
  • Een prima salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring.
  • Een leuke en afwisselende bijbaan in een heerlijk en gedreven team.
  • Deelname aan gastvrijheidstrainingen.
  • Mogelijkheden tot deelname diverse opleidingen, zoals BHV, leiderschapstrainingen, Sociale Hygiëne met SVH-examen, Barista training;
  • Wil jij groeien in wat je leuk, vindt? Wij gaan het voor je regelen! In onze dynamische organisatie met meerdere restaurants zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.
Hier zijn we naar op zoek:

Wij zijn op zoek naar aanpakkers die het voor de volle 200% zien zitten om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Je bent ten minste 17 jaar oud, gezellig, spontaan én je houdt wel van een grapje. Kortom, een sfeermaker in hart en nieren die niets liever wil dan onze gasten een fantastische avond laten beleven door je gedrevenheid, enthousiasme en je geboren glimlach!

En wie ben jij?

Ben jij die spontane topper en zie jij het absoluut zitten om onze gasten een geweldige tijd te bezorgen? Stuur dan je sollicitatie naar via onderstaande button naar ons toe. Wie weet word jij onze nieuwste GossiGabber en sta jij binnenkort al ‘rond te dartelen’ in de gezelligste bistro van Nederland!

 Alle vacatures bij Gossimijne Venray