Of je nu vleesliefhebber bent, liever vis bestelt of voor vegetarisch/veganistisch genieten bij ons komt; ons menu voorziet in alles. Van aperitief tot nagerecht is het dus gegarandeerd genieten. Wat de pot schaft, lees je hieronder.
À la carte menu
Een allergie of speciale dieetwens?
Heb je een allergie of speciale dieetwens? Ook dan ontvangen wij je met open armen.
Onze keukenprinsen en -prinsessen houden zo goed mogelijk rekening met allergieën en intoleranties. Geef dit alsjeblieft altijd duidelijk aan bij jouw reservering en tijdens je bezoek aan jouw gastheer of gastvrouw. Ook als je een gerecht al eerder hebt gegeten, onze recepturen kunnen veranderen of anders gegarneerd worden.
Onze gerechten worden in dezelfde keuken bereid, kruisbesmetting kunnen wij daarom helaas niet 100% uitsluiten. Een gerecht kan wel altijd sporen bevatten van een allergeen, al is het allergeen zelf geen ingrediënt. Indien je absoluut sporenvrij moet eten, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Aperitief & vooraf
Bij het aperitief
Stokbrood 4½
Met huisgemaakte kruidenboter
Gossi mikkifeestje 8
Diverse broodsoorten met onze homedipper, huisgemaakte kruidenboter en Jamaicaanse dipsaus
Vlees nog vis
= vegetarisch | vegan = veganistisch
optie vegan = dit gerecht is met een aanpassing ook veganistisch te bestellen
TIP
Alle voorgerechten zijn in XXL porties verkrijgbaar.
Hiervoor rekenen wij een toeslag van +5 per gerecht
Voorgerechten
Frisse Noorse garnalencocktail met appel 10¼
Met een zachte kerriemayonaise
Tjeeminee salade 9¼
Met roombrie, tomaat, Rotterdamsche oude kaas, zonnebloempitjes en een romige dressing
Carpaccio à la Gossi 13½
Van runderzijlende, met Rotterdamsche oude kaas, een crumble van spek en een melange van zaden en pitjes
Gamba flambée 13¾
Met knoflook en chili op smaak gebracht
Knoflookchampignons + optie vegan 9¼
Met stokbrood om te dippen
Soepen
Tomatensoep optie + vegan 7
Met of zonder ballen, room en croutons
Paarse bloemkoolsoep vegan 7
Verrassend van kleur en smaak
Franse uiensoep 8½
Op de wijze van de Parijse Hallen, gegratineerd met brie
Tom Kha Kai soep 8½
Een heerlijke Thaise soep met kip, kokosmelk, citroengras en bijpassende groenten

Hoofdgerechten
Vlees
Saté van de haas / Saté XL 19½ / 23
Drie stokjes saté van varkenshaas met huisgemaakte satésaus, gefrituurde ui en kroepoek
Spareribs Gossi style / Lady sparerib 22 / 19
Met teriyaki- of chili-marinade
Chicken ON the nail 18½
Kipfilet op een spies met knoflooksaus en groentechips
Frianderbiefstuk 26½
Botermalse kalfsbiefstuk met een Danish Blue saus
Javaanse saté 24¾
Terug van weggeweest, Oosters gemarineerde lamsbiefstukjes aan een spies
Beef buffalo 23½
Ossenhaaspuntjes gemarineerd in smokey-Thaimarinade met onze Gossi-saus
Gossi Burger 17½
100% Black Angus burger met uienringen, cheddar, little gem sla, rode ui en BBQ-saus
Surprise mixed grill 26½
Vijf soorten vlees of gevogelte van topkwaliteit met knoflooksaus en Gossi-saus
Vis
Warm gerookte Noorse zalm 22½
Met noodles en geroosterde groenten
Scampi’s 21¾
Onze niet meer weg te denken super scampi’s met een heerlijk romig knoflooksausje
Brochettes van 3 soorten 24½
Drie soorten vis aan een spiesje, met onze romige knoflook-chilisaus
Vegetarisch & veganistisch
Gossi beyond burger vegan 17½
Met little gem sla, vegan kaas, rode ui en piccalilly
Bloemkoolbites 15½
Krokante bloemkool bites met sesamzaad en teriyaki marinade
Flammkuchen à la Gossi 16
Met geitenkaas, walnoten, honing en rode ui
Ed en Willem Bever bite (est. 1998!) 17
Ons eerste vegetarische gerecht uit 1998, puntpaprika gevuld met verse groenten en gegratineerd met kaas

Desserts
Crème brûlée 8½
Vanillecustard met gebrande suiker
Bitterballekes van roomijs 7¼
Met een jasje van Bastognekruim en vanillecrème
Witte chocoladeparfait 8½
Met Bastognekoek en rood fruit
Gossi’s chocolademousse 7
Alsof er een engeltje over je tong fietst
Zwarte bessen tiramisu 8
Met een crumble van zuurstok
Gemarineerde ananas vegan 7½
Met kokos-vanille-ijs
Koffie special 7½
Een kopje koffie/thee/cappuccino, een hazelnootlikeurtje met slagroom op een plateautje lekkers bestaand uit een crème brûlée, chocolade cake en een bitterballeke van roomijs
NIEUW BIJ GOSSIMIJNE: SHARED DINING
Gossi’s Dare to Share
Tomatensoep optie vegan 6
Met of zonder ballen, room en croutons
Tartaar van rode biet + optie vegan 9
Met kappertjes, ui, augurk en een crème van geitenkaas
Salade met warm abdijkaasje 9
Abdijkaasje uit de oven op een bedje van salade
Flammkuchen à la Gossi 9
Met geitenkaas, walnoten, honing en rode ui
Cauliflower bites 8
Krokante bloemkool bites met sesamzaad en teriyaki marinade
Gossi’s loaded fries 8½
Met Limburgs zuurvlees
Saté van de haas 9
Heerlijke saté van varkenshaas met huisgemaakte satésaus, 2 spiesjes
Gossi burgertjes 8
Met zoetzure ui, truffelmayo en little gem sla, 2 stuks
Vitello tonnato 8½
Licht geroosterde kalfsmuis met een crème van tonijn
Japanse kip gyoza 8
Dumplings gevuld met kip en een traditionele sojamayonaise
Zalmtartaar 10
Met grapefruit, ingelegde rode ui en gefermenteerde cherrytomaat
Gamba flambée 9
Onze welbekende gamba’s in een romige knoflook-chilisaus, 6 stuks
Zwarte bessen tiramisu 8
Met een crumble van zuurstok
Bitterballekes van roomijs 6
Met een jasje van Bastognekruim en een vanillecrème, 4 stuks
Gemarineerde ananas vegan 7½
Met kokos-vanille-ijs
*Gossi’s Dare to Share is alleen per tafel te bestellen, vanaf 2 personen
Onze Gossi’s
Gossimijne Horst
Wilhelminaplein 11,
5961 ES Horst
Tel. (077) 203 10 10
horst@gossimijne.nl
Gossimijne Kerkdriel
Monseigneur Zwijsenplein 23,
5331 BE Kerkdriel
Tel. (0418) 72 30 55
kerkdriel@gossimijne.nl
Gossimijne Meijel
Raadhuisplein 1,
5768 AR Meijel
Tel. (077) 720 17 07
meijel@gossimijne.nl
Gossimijne Veghel
Molenstraat 41,
5461 JP Veghel
Tel. (0413) 31 98 88
veghel@gossimijne.nl
Gossimijne Venray
Schoolstraat 11,
5801 BN Venray
Tel. (0478) 50 12 10
venray@gossimijne.nl