Skip to main content
Vacatures Veghel

Hulpkok

By maart 14, 2024april 4th, 2024No Comments

Reddende engel in de keuken gevraagd!

Als reddende engel in de keuken zorg je ervoor dat onze gasten de heerlijkste en tofste culinaire creaties voorgeschoteld krijgen.

Wij zijn op zoek naar toppers die ons keukenteam komen versterken. Als hulpkok bij Gossimijne Verghel ondersteun je de koks met de (voor-)bereiding en presentatie van de heerlijkste gerechten voor onze gasten. Je bent een kampioen in het schoonhouden van de werkomgeving voor jezelf en je collega’s, vult voorraden aan en zorgt ervoor dat de keuken ook op drukke momenten draait als een goed geoliede machine.

Dit hebben wij jou te bieden:
  • Een parttime functie als hulpkok;
  • Een prima salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring;
  • Een ontzettend gezellig team met de tofste collega’s;
  • Mogelijkheden tot leren / deelname diverse opleidingen, zoals bijvoorbeeld BHV, leermeester en leiderschapstrainingen, HACCP, Sociale Hygiëne met SVH-examen;
  • Wil jij groeien in wat je leuk, vindt? Wij gaan het voor je regelen! In onze dynamische organisatie met meerdere restaurants zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.

 

Hier zijn we naar op zoek:

Je bent enthousiast, houdt van aanpakken en hebt een passie voor koken. Georganiseerd werken is jouw stijl en van een beetje druk raak jij niet in paniek. Jij bent helemaal op je plaats in de keuken en jij wilt je graag ontpoppen tussen de volleerde koks.

Ervaring of opleiding in een soortgelijke functie is absoluut een pré maar geen must. Volg jij momenteel een horecaopleiding of sta je op het punt om hiermee te starten en wil je ervaring opdoen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om te komen leren en jezelf te komen ontwikkelen.

Geen opleiding? Geen probleem! Wij leren je graag de fijne kneepjes van het vak.

En wie ben jij?

Heb jij gezonde passie voor het horecavak en zie jij jezelf wel werken in de leukste keuken van Nederland? Stuur dan je sollicitatie in via onderstaande button. Als wij in jou een GossiGabber zien, nodigen we je snel uit om verder kennis te maken!

 Alle vacatures bij Gossimijne Uden