Skip to main content
Vacatures Uden

Afwassers

By juni 1, 2022juni 23rd, 2022No Comments

Hallo kampioen schone borden!

Bij Gossimijne Uden zijn we op zoek naar nieuwe GossiGabbers die wel overweg kunnen met een sopje en een borstel. Wij zoeken namelijk afwaskampioenen die ons keukenteam komen versterken. Als afwasser bij Gossi zorg je ervoor dat onze gasten kunnen genieten van de lekkerste Gossi-gerechten op schone borden en met glimmend bestek. Je bent dus een ontzettend belangrijke schakel binnen ons keukenteam! Wij werken enkel met vrolijke mensen die weten dat gezelligheid, gastvrijheid en hard werken goed samen gaan.

Dit hebben wij jou te bieden:
  • De functie is parttime of als oproepkracht;
  • Een prima salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring;
  • Een leuke en afwisselende bijbaan in een jong en gezellig team met GossiGabbers;
  • Wil jij groeien in wat je leuk, vindt? Wij gaan het voor je regelen! In onze dynamische organisatie met meerdere restaurants zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien.
Hier zijn we naar op zoek:

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om in de Gossi-keuken te staan. Jij bent een teamplayer en een echte aanpakker die niet bang is voor natte handjes. Je bent ten minste 16 jaar en beschikbaar in het weekend. Wij vinden het top als je al enige ervaring hebt, maar dit is niet noodzakelijk.

Ben jij die enthousiaste afwaskampioen die van aanpakken weet en wel van een grapje houdt? Stuur dan snel je sollicitatie via onderstaande button naar ons toe. Wie weet sta jij binnenkort te werken in de gezelligste keuken van Nederland!

 

 Alle vacatures bij Gossimijne Uden