Of je nu vleesliefhebber bent, liever vis bestelt of voor vegetarisch/veganistisch genieten bij ons komt; ons menu voorziet in alles. Van aperitief tot nagerecht is het dus gegarandeerd genieten. Wat de pot schaft, lees je hieronder.
À la carte menu
Een allergie of speciale dieetwens?
Heb je een allergie of speciale dieetwens? Ook dan ontvangen wij je met open armen.
Onze keukenprinsen en -prinsessen houden zo goed mogelijk rekening met allergieën en intoleranties. Geef dit alsjeblieft altijd duidelijk aan bij jouw reservering en tijdens je bezoek aan jouw gastheer of gastvrouw. Ook als je een gerecht al eerder hebt gegeten, onze recepturen kunnen veranderen of anders gegarneerd worden.
Onze gerechten worden in dezelfde keuken bereid, kruisbesmetting kunnen wij daarom helaas niet 100% uitsluiten. Een gerecht kan wel altijd sporen bevatten van een allergeen, al is het allergeen zelf geen ingrediënt. Indien je absoluut sporenvrij moet eten, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Aperitief & vooraf
Bij het aperitief
Stokbrood 4½
Met huisgemaakte kruidenboter
Gossi mikkifeestje 8
Diverse broodsoorten met onze homedipper, huisgemaakte kruidenboter en Jamaicaanse dipsaus
Vlees noch vis
= vegetarisch | = veganistisch
optie = dit gerecht is met een aanpassing ook veganistisch te bestellen
TIP
Alle voorgerechten zijn in XXL porties verkrijgbaar.
Hiervoor rekenen wij een toeslag van +4½ per gerecht.
Voorgerechten
Surf & turf tataki 13½
Getrancheerde beef en tonijn met sojasaus, kentang, bosui en taugé
Tjeeminee salade 9¼
Met roombrie, tomaat, Rotterdamsche oude kaas, zonnebloempitjes en een romige dressing
Carpaccio à la Gossi 13½
Van runderzijlende, met Rotterdamsche oude kaas, een crumble van spek en een melange van zaden en pitjes
Gamba flambée 13¾
Met knoflook en chili op smaak gebracht
Steak tartaar 12
Met ui, augurk, Srirachamayo, baconcrumble en een mousse van kaas
Soepen
Tomatensoep optie + 7
Met of zonder ballen, room en croutons
Mosterdsoep optie 7½
Met uitgebakken spekjes
Champignon-knolselderijsoep 7½
Heerlijke soep met truffel
Hoofdgerechten
Vlees
Saté van de Haas / Saté XL 18½ / 23½
Drie / vijf stokjes saté van varkenshaas met huisgemaakte
satésaus, rijst, gefrituurde ui en kroepoek
Spareribs Gossi style / Lady sparerib 23 / 20
Met teriyaki- of chilimarinade
Chicken ON the nail 17½
Malse kipfilet op een spies met knoflooksaus en gegrilde groenten
Pepersteak 23½
180 gram biefstuk met pepersaus en een crème van zoete ui
Javaanse Steak 24¾
Lamsmedaillons met taugé, kentang, knoflooksaus, en bosui
Beef buffalo 24½
Biefstukpuntjes gemarineerd in smokey-Thaimarinade met onze Gossi-saus
Gossi Burger 17½
100% Black Angus burger met uienringen, cheddar, little gem, rode ui en barbecuesaus
Surprise mixed grill 25½
Vijf soorten vlees of gevogelte van topkwaliteit met knoflooksaus en Gossi-saus
Surf & Turf 29½
180 gram biefstuk en twee scampi’s met saus naar keuze
Duetje 27½
180 gram biefstuk en 2 stokjes saté met saus naar keuze
SAUZEN OM UIT TE KIEZEN:
– Knoflooksaus
– Gele Gossi-saus
– Pepersaus
– Satésaus
– Truffelmayonaise
– Kruidenboter
Vis
Noorse Zalm 23½
Met monchou, mosterd-dillecrème, panko en citroenolie
Scampi’s 22¾
Onze niet meer weg te denken super scampi’s met een heerlijk romig knoflooksausje
Doradefilet 21½
Witvis met een Pernodsaus en gegrilde groenten
Pescado Mixto 24½
Drie heerlijke soorten vis of schaaldieren met een knoflook-chilisaus
Inclusief bijgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met onze overheerlijke
gekruide frietjes, mayonaise en een frisse salade!
Vegetarisch & veganistisch
Ed en Willem Bever bite (est. 1998!) 17
Ons eerste vegetarische gerecht uit 1998, paprika gevuld met verse groenten en gegratineerd met kaas
Knoflookchampignons 14½
Met kruidenboter, mozzarella en stokbrood
Italiaanse Pinsa 14¾
Luchtig pinsabrood met perencompote, blauwe kaas en honing-tijmcrunch
Gossi beyond burger 17½
Met little gem, ingelegde rode ui en piccalilly
Veggies ON the nail 14½
Verschillende gegrilde seizoensgroenten op een crème van zoete ui met roseval aardappeltjes
EXTRA’S
Roseval aardappeltjes 4½
Met rozemarijn en tijm
Gegrilde groenten 5½
De lekkerste seizoensgroenten
Uienringen 5
Met zoete chilisaus
Loaded fries optie 4¾
Met fijngesneden biefstukpuntjes, cheddar, ingelegde rode ui, paprikablokjes, jalapeños en Srirachamayo
Nagerechten
Crème brûlée 8½
Vanillecustard met gebrande suiker
Bitterballekes van roomijs 9½
Met een jasje van Bastognekruim en vanillecrème
Witte chocoladeparfait 8½
Met Bastognekoek en rood fruit
Coupe Fruit Sorbet 8
Vers seizoensfruit met verschillende soorten sorbetijs
Chocolademousse 7½
Alsof er een engeltje over je tong fietst
Esma croissant 9
Met Espresso Martini-ijs en een espressocrunch
Toetjesproeverij 12½
Groot dessert met 5 verschillende desserts van onze tapaskaart!
Koffie special 9½
Een kopje koffie/thee/cappuccino, een hazelnootlikeurtje
met slagroom, vergezeld van een plateautje lekkers
Onze Gossi’s
Gossimijne Horst
Wilhelminaplein 11,
5961 ES Horst
Tel. (077) 203 10 10
horst@gossimijne.nl
Gossimijne Meijel
Raadhuisplein 1,
5768 AR Meijel
Tel. (077) 720 17 07
meijel@gossimijne.nl
Gossimijne Veghel
Molenstraat 41,
5461 JP Veghel
Tel. (0413) 31 98 88
veghel@gossimijne.nl
Gossimijne Venray
Schoolstraat 11,
5801 BN Venray
Tel. (0478) 50 12 10
venray@gossimijne.nl