Skip to main content
Vacatures Veghel

Koks & sous-chefs

By november 15, 2023No Comments

Hi creatieve zonnestraal!

Gossimijne Veghel zoekt naar een zelfstandig werkend kok met een goede vak- en productkennis, een passie voor lekker eten en iemand die een gezonde dosis werkdruk niet uit de weg gaat. Voel jij je aangesproken en zie jij het wel zitten om te komen werken in de gezelligste keuken van Nederland?

Dan zoeken wij jou!

Dit hebben wij jou te bieden:
  • Contract voor 32-38 uur, deeltijd is bespreekbaar;
  • Een goed marktconform salaris;
  • Onbeperkte opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder: BHV, Leermeester en leiderschapstrainingen, HACCP, Sociale Hygiëne met SVH-examen;
  • Wil jij groeien in wat je leuk, vindt? Wij gaan het voor je regelen! In onze dynamische organisatie met meerdere restaurants zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien;
  • Een plaats in ons ‘knotsgekke’ en gedreven team GossiGabbers.
Hier zijn we naar op zoek:

Flexibele instelling, kent de HACCP regelgeving op je duimpje en denkt graag actief mee over de te voeren menukaart. Je bent ook iemand die op tijd ‘zo gek als een deur’ kan doen en zich als een vis in het water voelt in ons jonge en dynamische team.

Ben jij een teamplayer met een gezonde passie voor het horecavak en zie jij jezelf wel werken als zelfstandig kok in de leukste keuken van Nederland? Stuur dan je sollicitatie via onderstaande knop.

Als wij in jou een nieuwe GossiGabber zien, nodigen we je snel uit om verder kennis te maken!

Reserveer nu bij een van onze 6 vestigingen